Godmorgon

Jag vet, jag är jättedålig på att uppdatera som vanligt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva dock. Nu fyller snart min bebis ett år iallafall, ska ha stort kalas. Problemet är att jag inte har råd med ett stort kalas, men jag får väl ha knytkalas för henne då.

Det är fantastiskt med små barn att se hur snabbt de utvecklas, min bebis kan ställa sig upp själv nu - utan att hålla i sig - och har någon gång försökt ta ett steg också. Snart kommer hon nog gå, då ska vi promenera runt mycket hon och jag.


Jobbintervju

Så ska man på jobbintervju igen, var på en i tisdags och fick jobbet men lönen var för låg och det känns inte så lönt att jobba när man tjänar lika mycket på att vara föräldraledig såklart.

Min väninna har lagt upp lite bilder sen vi var i uppsala som jag tänker lägge upp här nu.Så cool är jag minsann =)Ni kanske inte ser mina fina sugrör som jag har i håret, de är i rastafärgernaSnygga sugrör va?Och så avslutar vi som vanligt med en bild på mitt vackra barn!


Lysssna på det här tjejer!

Brukar inte länka så mycket till andra, men det här är så viktigt så alla borde lyssna på det.

Lyssna
Peace!

Smitta

Nu är ungen också smittad. Finns det något jobbigare än en förkyld bebis?

Någon annan med krulliga barn?

Som ni kanske redan vet så är lockigt hår mycket torrare än rakt, om man då som min dotter har hår som är nästan afrolockigt så blir det väldigt torrt. Och torrt hår är svårkammat. Nu kanske ni undrar varför jag är så ytlig och ska kamma en niomånaders, men för det första så kommer hon få dreads annars och för det andra så är det bra att vänja dem tidigt så de orkar med när håret ska flätas och sånt när de blir äldre.
Men för att komma till saken så undrar jag vad jag ska ha i hennes hår för att få det lite mindre torrt? De flesta produkter jag hittar i de afrikanska affärerna är ju fullplroppade med kemikalier. Vi har pink oil hemma men det är parfym i den och min dotter är allergisk mot parfym.
Var i Malmö och gick till en indier som bla säljer afrikanska hårprodukter och han visade mig mandelolja som han sa att indier använder och den här oljan är då i princip helt fri från tillsatser. Så vi får väl se hur det funkar.


Adaeze och min väninna Marianne

Hur gör ni med era barns hår? Och hur får ni dem att sitta still så de går att kamma? Hittills har det funkat bäst att sätta henne i hennes matstol.


Jaja min bebis är lite gladare och lugnare idag, hon var ju sjuk förra veckan och nu när jag kommit från uppsala så har hon av naturliga skäl varit rätt klängig. Inte för att jag ogillar att mysa med henne men det blir lite överdrivet när man måste ha henne i knät när man sitter på toaletten och så.
Min man stannar iallafall inte hemma och hjälper mig idag men däremot så är Cinderella hemma och tar hand om mig och bebisen (eller hon ska så fort hon vaknar) och sen kommer Gloria för Cindy ska fläta hennes hår så det blir väl mysigt hoppas jag. Inte för att jag tror de kan hjälpa mig så mycket när de fixar håret, men som tur är så känner jag mig ju inte lika sjuk idag som igår. Igår var jag helt efterbliven, jag sov bara hela dagen.


Såhär ser man ut före flätor. Cinderella har redan fixat sina nu och så får ju Gloria idag så sen kan jag lägga upp en efter-bild.

Morgonblogg

Godmorgon godmorgon.
Här var man fortfarande förkyld men känner mig iallafall bättre än jag gjorde igår!
Min föräldrapenning har ÄNTLIGEN kommit in på kontot så jag kan betala alla räkningar och så.

Svårt att skriva ordentligen när ungen står och slår på tangentbordet och drar i musen.


För övrigt så måste jag hitta ett nytt ord för musen, den där meningen skulle ju kunna missuppfattas rätt grovt.


Mitt lilla busfrö :)

Tillbaks från Uppsala

Nu är jag tillbaks från Uppsala. Det var kul men festivaler är inte riktigt min grej, aldrig i livet att ni ser mig i ett tält.
Men det var väl en intressant upplevelse trots allt, väldigt lerig sådan dock. Jag var iallafall hur cool som helst, så cool att en tjej bad om att få fotografera min frisyr. Om någon ser var människan la upp fotot så får ni gärna säga till!

Nu är jag iallafall förkyld som en gasell på antarktis, men ibland är det skönt att ligga hemma och vältra sig i självömkan ändå.

Hejdååå

RSS 2.0