Lazees releasefest

Var på Lazees video release igår. En tjej som mina väninnor kände hade satt upp oss på gästlistan men sen när vi kom så sa de att det inte fanns någon gästlista, skumt!
Var inte riktigt min typ av musik som spelades men jag ahde kul ändå. När vi kom dit dansade ingen så vi tänkte att om vi börjar dansa så kommer folk börja dansa och det stämde såklart, tjugo minuter senare var dansgolvet fullt. Träffade på en del gamla bekanta jag inte sett på länge också så det var väl trevligt. Jag tog en bild med LAzee jag skulle lagt upp den om den inte var för att ljuset blev sjukt dåligt så båda såg ut som idioter, dessutom så känner jag honom inte så det skulle bara kännas löjligt att lägga upp bilden ändå. Tog visserligen bild med många jag inte kände den kvällen av någon anledning.


Värsta sängkammarblicken


Så här snygg var jag i köket när vi förfestade. Borde int eplattat håret.. Var får jag alla idéer från?Mupparna jag var ute med =) Cinderella och Ranya

Vad ska jag klä ut mig till?

Underkjolen jag ville ha fanns inte så nu kan jag inte vara fågel som jag tänkt. Och jag veet det finns fler puffiga svarta kjolar, men det jag gillade med den var ju att den var så hög i midjan..


Vad ska jag nu klä u tmig till? tips?

Skadad

Min första lördag ute gick väl rätt bra, förutom att jag skadat knät nu. Hade bråttom för jag skulle betala taxi hem åt barnvakten och bebisen låg och sov så jag vill einte väaka henne så jag skyndade mig ut till parkerigen. Denna stress resulterade i att jag slant med foten i trappan ner till parkeringen och trillade. Så vaknade jag imorse och kan inte böja vänster ben. Svullet är mitt knä också. Och min högra hand. Men ja sånt är livet, jag är ju rätt klumpig...

Lördagsmys

Med barnvakten bokad så ska jag ut för första gången sen min man åkte... Nervöst! Får hoppas det går bra så jag slipper skynda hem bara. Ja ja, här kommer en låt som alltid får mig i stämning på förfesten iallafall!
Peace!

Jag gillar manliga män

Tycker så många tjejer nuförtiden verkar gilla så feminima killar. Kolla bara på Tokyo Hotel som alla tjejer verkar avguda liksom, jag var helt säker på att en av dem var tjej. Själv gillar jag manliga män. De ska ha starka ansiktsdrag och massor av muskler. De ska vara charmiga, roliga och inte för känsliga. Men dte kanske är för jag själv inte är den personen som sitter och ältar saker in i det sista. Och jag är ju fruktansvärt dålig på tjejsnack. Hur många gånger har man inte hört tjejer säga "ååh han smsade hej läget och sen skrev han en blinkande smiley efter, vad betyder det?", jag förstår liksom inte vad som är så svårt att förstå. Han vill väl veta hur du mår eller så vill han helt enkelt bara starta en konversation Och sen det här med att sitta och grubbla exakt vilka ord man ska använda och vad man ska säga när man svarar; säg bara vad du tänker och har på hjärtat, det är inte svårare än så.

Man behöver inte spela en massa spel, jag har aldrig haft problem med att få de killar jag vill ha och jag säger alltid vad jag tänker och hör av mig så ofta som jag känner för.

Bilar

Hittade en påse med mini- Ahlgréns bilar på ICA. Supergulligt

Morsning

Vaknade just upp efter en skön tupplur, nice!

Och min mans vän var just här och hämtade skor. Tänkte betala räkningar nu

Var får ni alla pengar från?

Jag läser så många bloggar med tjejer som är yngre än jag som verkar ha råd med alla möjliga märkeskläder och sminkprodukter och allt möjligt. Var får ni egentligen alla pengar från? Jag vill också ha!

Maskerad - what to wear and what not to wear

Ske på maskerad i mars. Vet precis vad jag ska vara utklädd till tror jag. Jag älskar maskerader, har int evarit på nån på år. Jag undrar om det fortfarande är som när man var yngre; att alla tjejer klär ut sig till horor för de äntligen har en ursäkt att klä sig slampigt.

Att klä ut sig till hora går under what not to wear, snacka om fantasilöst. Om ni vil vara porriga kan ni iallafall anstränga er lite och vara sjukslöterskor eller något.

Själv tänkte jag vara en fågel. Ska ha hårsmycken med fjädrar och tupera håret stort och dra bak det och jag ska måla ögon helt korpsvarta. Min ekonomi är begränsad men tänkte köpa underkjolen från lindex om den finns kvar

Kanske skull eman köpa lite påfågelfjädrar och göra något coolt... Eller är de tför förutsägbart? Kanske ska satsa på svanfjädrar istället. Frågan är vad jag ska ha för överdel, några tips?


Tänkte sno syrrans skor iallafall, om hon gå rme dpå att låna ut demNu är det ju inte vita i utan det är pappret som är i på bilden för de var nya. På bilden är storasyster och bebisen

Ska retuscherade bilder ha ett varningsmärke?

Jag tycker dte låter hellöjligt. I princip alla bilder är retuscherade nuförtiden ändå, och de flesta vet om det. Tycker i allmänhet att det är rätt löjligt att folk anklagar reklambranschen för att ge unag kvinnor dåligt självförtroende. Jag menar om du har så svagt psyke att du låter dig påverkas av ett retuscherat foto på en modell så har du nog störra problem att ta itu med än att försöka stoppa modellerna. http://mabra.com/retuscherade-modeller-borde-bara-varningsmarke/

Bakande

I brist på något vettigare att skriva om så tänkte jag visa upp några av mina tjusiga bakverk.
Gråter barn för att jävlas?

Jag är mycket inne på diskussionsforum för föräldrar och där är det nästan alltid hetsiga diskussioner om hur mycket man ska bära runt på bebisarna och dalta med dem. Vissa tycker det är okej att låta barnet gråta lite och vissa tycker det är misshandel att låta dem gråta. Jag tar ingen direkt ståndpunkt där, andra föräldrar gör som de vill, för mig funkar det bäst att ta upp bebisen när hon gråter för det gör lite ont i mitt hjärta när jag hör henne vara ledsen.

En fråga (om än något retorisk) som ofta kommer upp från de som anser att man inte kan låta barnet skrika är om man tror att bebisen gråter för att jävlas. Alltså menar de på att bebisen alltid gråter av en anledning.
Jag tror inte bebisar gråter för att jävlas med en, MEN jag tror inte heller alltid det finns någon större anledning än att bebisen är trött. Det behöver inte handla om hunger, blöt bloja eller närhet (även om det ofta gör det), ibland gråter man om man är övertrött. Jag vet själv hur jag är när jag är övertrött, då kan jag börja gråta av vadsomhelst. Ibland kan det också vara väldigt svårt att få ur bebisen ur gråtet för de fastnar liksom där, speciellt om de är övertrötta och gråter utan någon djupare anledning. Igår blev min bebis sådär hysteriskt övertrött och grät och grät, men när vi skulle gå till bilen och kom ut i kylan så vaknade hon liksom till ur det och blev lugn och somnade. Nu har jag inga vetenskapliga belägg för det här, men jag tror att om ens bebis fastnar i ett hysteriskt gråtande (där bebisen liksom hetsar upp sig själv) så tror jag det kan vara ett bra trick att t.ex. gå ut genom dörren snabbt för då reagerar bebisen på temperaturförändringen och kastas ur sin gråt-psykos ett tag och då har man en chans att lugna ner den. För att lugna ner ett barn som fastnat i sitt gråtande är ju nästan omöjligt.

Ett annat trick som jag tror kan fungera är att blåsa bebisen i ansiktet. Jag vet att det låter helknäppt, men jag har en väninna som gav mig tipset att blåsa bebisen i ansiktet då hon satt i halsen för då reagerar hon på det och halsen slappnar av ett tag så att hon får ut det som fastnat (nu snackar vi bara mjölk här alltså, sätter de leksake ri halsen räcker det givetvis inte att blåsadem i ansiktet. Och det funkar bra faktiskt, det är väl för det är lätt hänt att man blir irriterad i halsen om man börjar försöka hosta upp något, så då hjälper det att slappna av en sekund och försöka igen.


Peace!

Fjortisbilder

Jag och bebisen försökte posa och göra en fjortisbild.

Jag får nog träna lite mer på det där


Sov dags for real

Nu ska jag sova på riktigt!

Ciao!

Vem som la första kommentaren

Måste ju länka till hon som gav min första kommentar, har hört att det är artigt. http://pussars.blogg.se/

Att gå ner i vikt

Apropå viktminskning så ska jag gå ner fem kilo innan min man kommer hem, annars måste jag blondera mig. Lovade nämligen honom att jag skulle vara helt förändrad när han kom hem och jag har inte råd med några operationer (inget direkt behov av det heller, jag menar titta på mig; jag är perfekt!).
Men de där graviditetskilona får man bli av med snart så jag kan använda mina gamla jeans igen

Första kommentaren

Idag fick jag min första kommentar (vilket får mig att undra vad som hände med mamma som lovade att skriva anonyma kommentarer för att få mig att tro att jag är populär). Nu är det på G, min enda unika besökare per dag har gått upp till två!

Att sova utan BH

Nu är snart mjölken slut i brösten (i det vänstra är den visst redan slut tror jag) och då kan jag vara utan BH för första gången på fyra månader. Skönt! Fast kommer nog kännas konstigt att sova utan BH

Noll inspiration

Vetifan vad jag ska skriva. Minns när jag var aktiv bloggare på aftonbladet, då hade jag hur mycket som helst att skriva om. Sen blev jag äldre och insåg väl att det mesta man oroar sig över inte spelar någon roll när allting kommer kring. Problem kommer och går, det finns många intressanta frågor inom politik och sånt att prata om, men vad är poängen? Vi tror vi är så viktiga men vi är bara en fis i universum :)


Peace!

Och så var det natt igen

Fick jättegod korvstroganoff till middag idag.
Är trött, dags att sova då antar jag. Så man får sina åtta timmar.
Sen är det helg, inte för att det gör så stor skillnad när man är mammaledig och hemma varje dag, det innebär mest att affärerna kommer ha mer stängt så man får planera sitt handlande bättre. Därför ska jag till apoteket och köpa mat åt bebisen imorgon

En ny dag

Hej hej,
har varit lite upptagen idag. Först lunchade jag med mamsen och sen har jag tränat. Efter det var jag hos min dagmamma och fick håret klippt och nu är jag tillbaks hos mamman. Bebisen hade bränt sig på mjölken när de vaktade henne och börjat gråta hysteriskt. Jag tror inte det var för att hon blev skållad eller något, men hon var redan så himla trött så det triggade igång det. Hon skrek och skrek, inte ens jag kunde få henne lugn förrän vi gick ut och jag sjöng för henne.

Sudda sudda sudda sudda bort din sura min
sudda sudda sudda sudda bort din sura min
munnen den ska skratta å va gla
munnen den ska sjunga tralala
Munnen har vi fått för vi ska tralla
la la
Sudda sudda bort din sura min!

Nu sover hon sött i gästrummet här hos mamma iallafall och jag sitter i rummet bredvid och bloggar (no shit!). Mamma är ute med hunden, när hon kommer tillbaks ska jag få en semla. Mums!

Nu sover hon

Idag började bebisen äntligen ta napp, samma dag som jag slutade amma helt också. Vilken tur! Vetifan hur jag skulle få henne att sova annars eftersom hon alltid somnar när hon ammas. Hon har visserligen vaknat ett par gånger sedan jag la henne klockan nio, men det är bara att sätta tillbaks nappen igen så ligger hon lugnt och snuttar.
Vilken lättnad!
Om 44 minuter ska jag också lägga mig, ska bli skönt. Känner mig lite seg i ryggen, måste börja tänka på hållningen.


Nyfödd liten tjej i oktober

Vadå tjock?

Snacka om att jag gått och blivit white trash.
Knappen flög ju av på min jacka, för jag var väl lite rund för den. Så nu måste jag gå runt i min baby phat från 2007/2008

Den är rätt tuff, men ganska rejält white trash också.

Får återkomma med bild

Stolt fru

Jag pratade just med min man på telefon, han är nämligen i Nigeria just nu. Han var så glad, min käre karl! Tydligen så sitter han i studion med två av de största artisterna i Nigeria, en av dem har bland annat gjort en låt med Talib Kweli. Jag är både imponerad och glad för hans skull. Kanske blir jag kändisfru nu. Ekonomiskt oberoende låter inte så dumt. För övrigt kommer väl min mans musik börja spelas i radio snart. Den skulle spelats i Din Gata i slutet av Januari, men sen drog min man till Afrika och grejer så då blev det lite knas med det. Jag får lägga upp hans musik när den kommer ut.


Omslaget till min mans singel, I will keep you updated!
Fotot är förresten taget av Yours Truly
Peace!

Nu börjar det!

Jag vill ju blogga ordentligt, men jag måste säga att min kära dotter är ett rätt störande moment när det kommer till bloggandet. Speciellt när hon kräver uppmärksamhet hela tiden, precis som sin mamma. Men eftersom jag är mammaledig så jobbar jag iallafall inte så jag borde kunna finna lite tid till min blogg.

Jag läste på aftonbladet om att gratis bordeller kommer öppnas i Norge i maj. Inte mig emot, men om det är gratis är det väl snarare ett hus fullt med slampor än en bordell! Ja ja, kul för de som jobbar där och vill ligga hela tiden och kul för de utan pengar som aldrig får ligga, win-win situation alltså!Peace

Hej

Nu börjar jag blogga igen, men ordentligt!


Så vad har hänt sedan sist? Jag har skaffat barn och gift mig bland annat. Oh yes I did

Jag och mannen

Jag och min karl

Sötis
Vår söta tjej

RSS 2.0