Hur stavar du till våldtäkt?

Nu vill jag inte vara någon fröken petnoga här, men det är en sak som länge gnagt i min lilla hjärna och jag måste få det ur mig. Så en gång för alla: det stavas våldtäkt.
Jag förstår att folk vill skriva våldtäckt, det är rätt logiskt med tanke på uttalet, men svenskan är ett mystiskt språk och därför stavas det inte så.

Det var allt jag ville säga just nu. Ha en bra dag allihopa!

Har förintelsen ägt rum?

Tydligen så visar undersökningar att 20% av sveriges yngre befolkning (under 25) tror att förintelsen inte ägt rum.

Vad tror du?


Personligen blir jag mörkrädd av såna här siffror. Hoppas att dessa 20% är barn som inte börjat skolan än och därför aldrig hört talas om förintelsen, för annars är det ju sjukt

Ska killar ta p-piller?

Det här med p-piller för män är en intressant diskussion tycker jag. Även om det blev lättillgängligt och så så skulle jag antagligen aldrig sluta med mina p-piller ändå. Jag menar det är trots allt vi kvinnor som ska bära på en unga 9 månader (visserligen kan vi göra abort) så därför tror jag att vi kanske är noggrannare. Och sen hur ska man kunna lita på att killen tatt sina piller? Han kanske bara ljuger?
Vilket får mig att undra hur killar alls vågar ha sex utan kondom.

Första gången med föräldragruppen

Idag gick jag och Adaeze och träffade föräldragruppen för första gången. Vi var visserligen en halvtimme sena men jag tror att bebisen lyckades charma alla rätt bra ändå!
Hon log stort mot både vuxna och bebisar och sträckte ut sina små händer mot dem och rynkade glatt på näsan.
Jag har nog världens flirtagste bebis =)Kokosbollar, eller vad ni nu vill kalla det

Helt ärligt, om det nu finns folk som tar illa upp, varför inte då bara använda ett annat ord för det? Det är inte så svårt.
Kan inte det här med principer och stolthet gå lite långt ibland? Jag menar jag bryr mig inte så mycket (fast varför skulle jag som svensk ta illa upp av negerboll haha) men om det finns folk som tar illa upp så kan man väl bara respektera det och säga kokosboll eller något istället. Fattar inte varför det ska vara så stor diskussion, det är ett ord.

Isåfall vill jag kunna kalla alla er andra för horor för jag tycker inte det är ett så farligt ord och jag menar ju inget illa med det.

Döden

Lite mysko egentligen, men döden är inte något jag har några större problem med. Vissa blir ju helförkrossade även om de inte ens stod den som dog nära. Missförstå mig icke; jag tycker självklart det är synd men alla dör faktiskt så det är lättare att förstå. Nu ska jag inte låtsas att jag inte blev förkrossad när farmor dog, och när min vän dog, men jag kan heller inte påstå att det varit de jobbigaste perioderna i mitt liv. Detta är inte som jag är självisk på något sätt. Det handlar mer om att jag kanske inte fruktar döden så mycket, jag vet att de har det bra där de är nu helt enkelt, och visst saknar jag dem men alla dör nån gång.

Hur du blir av med killar på krogen

"Jag tycker du är äcklig och du luktar konstigt gå härifrån"

Funkar mycket bättre än att låtsas vara lesbisk eller att man har pojkvän eller att säga något långsökt som de ändå inte fattar.


Att man går på medicin för psykiska störningar funkar rätt bra också, fast det var inte med mening jag stötte bort en kille med det avslöjandet hahaha   (Detta var innan jag var gift såklart)

Planekonomi någon?

Jag trodde helt ärligt inte det fanns så många kvar som var för planekonomi, men nu börjar det ju låta som om det är det folk vill ha. Folk anser sig ha rätt till att få allt möjligt betalt av staten, samtidigt som folk kräver att de rika ska betala ännu mer i skatt. Börjar inte det leda mer och mer mot en planekonomi om man gör så?

Vilken sötnos

Min söta söta bebis


Musikvideo

Tänkte vara sådär schysst och lägga upp min väns nya musikvideo.

Han är bra, säger du annat så tycker du fel.


RSS 2.0