Ännu mer möblering

Var på IKEA och köpte en säng åt min dotter idag. Det är en sån säng som man kan växa i, så nu har jag den på minsta, men den kan bli upp till två meter lång så det är ju kanon!


Möblering och nya byxor

Idag har jag och dottern min möblerat om i hennes rum. Sydde byxor åt henne också, tycker de blev rätt så.. BALLA

 Ojdå.. glömde vända innan


Stockholm nästa

Ska till Stockholm i helgen för att besöka min vän Cinderella och hennes nyfödde (eller ja, han är en månad nu) son. Ska bli kul att ses igen, är ju van vid att se henne var och varannan dag så det är ju lite ensamt nu när hon flyttat upp. Och så ska jag träffa Maja också, min kära vän, men hon har bott där uppe så länge nu så jag har vant mig, men det ska ändå bli kul ju.

 Titta vilken team alltså!

Hade tyvärr inga passande bilder på Maja, får ta i Stockholm!


Min dotter lämnar jag med hennes far, hoppas jag inte saknar henne för mycket, hon är ju så go!
Dumma Tyra Banks

Är så trött på Tyra, vet inte varför jag fortsätter kolla. Tycker hon är en fruktansvärt dålig program ledare. Nu har femtonåriga flickor suttit och öppnat sig om sitt sexliv och så sitter Tyra och får dem att känna sig som värsta slamporna. Tycker rent generellt att hon har en alldeles för dömande attityd gentemot sina gäster. En bra talk show programledare ska ju få sina besökare att känna sig bekväma oavsett huruvida han/hon håller med om besökarnas åsikter/handlingar. Tycker synd om flickorna.

It's a boy!

Kom på att jag nog glömde att berättaom ultraljudet, sorry! Det är iallafall en pojke och han är beräknad till 30e december

RSS 2.0