Borttagna kommentarer

Valde att återkalla publiceringen av  kommentarerna från typen som kallade mig rasförrädare och min pojkvän för husdjur av den enkla anledning att jag läste användarvillkoren och där står det tydligt att jag ansvar för både inläggen i bloggen och kommentarerna och de får inte innehålla hets mot folkgrupp eller annat kränkande material. Däremot så har jag inte tagit bort kommentarerna, utan jag har kvar dem i kommentarslistan, bara att de inte är godkända för publicering, vill ju ha bevis ifall jag skulle få för mig att anmäla

Happy birthday to you

Min karl fyllde år i torsdags, hade lite svårt med det där med present dock. Ville ge honom en vattenkokare men han tycker inte han behöver en och det känns som det blivit mer en tradition än få undantag att ge honom saker jag själv vill ha hos honom. Så nu kände jag alltså att jag var tvungen att hitta något som inte var för eget bruk och eftersom jag inte har så mycket pengar att ge som jag fick av honom när jag fyllde år (ja, han var fantasilös och gav mig kontanter) så var jag ju tvungen att ge något med större affektionsvärde.
Kom iallafall i sista sekund på att jag har en (mycket) god väninna med (stora) konstnärliga förmågor som målar tröjor på beställning. Hon hade som tur var tid så så blev det och resultaten blev på pricken likt och urtjusigt, jag visste att det var rätt val att ge henne fria händer gällande designen av tröjan.

Här är resultatet


Det är då målat på en vanlig HM tshirt som jag köpte, en lite melerande ljusblå, för han gillar ljusblått och han passar faktiskt ok i det, så det var ok fastän jag inte är så förtjust i just ljusblått annars (men tröjan var som sagt till honom och inte till mig)

Censur

Gillar egentligen inte att ta bort kommentarer (förutom spam) för jag tycker att om folk skriver idiotiska grejer så får alla gärna se vilka idioter de som skrivit är, spelar ingen roll för mig. Men jag tycker nog att den lilla rasisten jag har som anhängare har gått för långt nu när han/hon har börjat fråga om jag matat mitt "husdjur" med bananer idag så jag tror att hädanefter får jag nog börja radera vissa kommentarer. Och sen blir jag lite fundersam på om det ens är tillåtet att jag låter såna kommentarer publiceras på min blogg. Det är trots allt hets mot folkgrupp (eller?). Borde väl anmäla men hittar ingen sådan knapp

Rasförrädare?

Tydligen är man en rasförrädare. Huu.. låter läskigt! Tänk om jag berättat en massa hemligheter som min "ras" har för den andra "rasen", katastrof!

hejhej

Hej förlå att jag inte skrivit idag. bebisen i magen har börjat sparka och bebisen utanför magen byggde ett jättefint torn med sina klossar idag, jag blev jättestolt!

RSS 2.0