Tre par strumpor

Mitt barn har fått nån grej med att hon bara MÅSTE ta på sig alla strumpor hon hittar som är hennes, annars blir jhon jättearg. Jag låter henne, tycker inte det är någon big deal med dubbla sockor, men alltså hur skönt är det egentligen med tre lager strumpor?

Att koka potatis

Kokade potatis för första gången idag. Eller jag har kokat innan när jag typ gjort soppa och sånt, men då kokar man ju sönder potatisen så det kräver inte så mycket talang. Men idag då kokade jag potatis i syftet att äta den i kokt form. Det gick bra, jag är stolt. Nu är jag nog en fulländad kock

Så bar det av till sjukhuset

Jag fick riktigt ont i magen igår kväll, nästan helt plötsligt också. Det kändes som om någon satte en kniv på högersidan av buken och bara vred om, ajajajajaj! Sen, lika snabbt som det kom, så gick det över. Tog visserligen en värktablett men den hade inte hunnit börja verka. Tänkte att jag nog borde åka till sjukhuset så jag ringde 1177 men kön var som vanligt så lång så att jag tillslut gav upp och tänkte att jag nog överlevde natten, det onda var ju faktiskt borta. Sen började det göra ont igen, samma sak igen. Tänker att är man gravid och känner extrema buksmärtor bör man väl dra till sjukhuset.
Åkte till akuten som skickade mig till kvinnokliniken som skickade hem mig. Eller de sa att de inte kunde hjälpa mig förrän de var klara med en operation och det skulle ta minst en timme och antagligen mycket mycket längre tid, de föreslog att jag avvaktar till imorgon. Jag satt kvar ett tag för att se om smärtan skulle komma tillbaks och sen åkte jag hem till min mamma och sov.
Jag fattar att de är upptagna och inte kan avbryta sin operation för min skull men de verkade ju inte ta min situation på allvar alls.. kunde jag inte iallafall fått gå till vanliga akuten? Tänk om det var typ en akut blindtarmsinflammation? då kunde jag ju ha dött. Eller om det var utomkvedshavandeskap, som dessutom förekommit i familjen, upptäcker man inte det i tid och ägget börjasr växa i äggledaren så är det riktigt knas.

Men men vi får se m det kommer mer idag annars får jag vänta tills jag ska till barnmorskan på tisdag, hon kommer nog garanterat skicka mig till kk, problemet är bara att mitt schema är lite tight på tisdag för jag har ett annat möte direkt efter

Mina två följare

Jag har ungefär två personer som håller sig någorlunda uppdaterade på min blogg tror jag. Det kanske är lite, men jag tycker inte det gör något eftersom det är två väldigt bra följare med tankar och åsikter och inte bara en massa fjantande och *kjamisar* och sånt trams (fast folk kanske har slutat skriva så nu överhuvudtaget? hoopas det). Nej alltså jag är väldigt nöjd. Fast jag bode väl fixa fler fäör det är kul när folk kommenterar, fast då måste jag nog skriva oftare. Nu ska jag gå och byta blöja på mitt barn. Ciao

Blä

Mår inte helt ok.
Eller alltså jag mår rätt bra egentligen, förutom att min kropp vill kräkas då och då. Mår inte illa och känner mig inte sjuk, men det har redan hänt två gånger idag att magen bara velat vända sig ut och in. Dock ej på ett speciellt obehagligt sätt (är annars rätt rädd för att kräkas, det ger mig värsta självmordsångesten), det känns liksom inte så äckligt utan mest som om jag vill kräkas luft. Kanske för jag inte ätit än?
Känns inte helt normalt, har inte mått specillt illa hittills under grav och nu börjar snart andra trimestern och då ska man ju må bättre..
Fast bara för man är gravid så betyder det visserligen inte att det alltid nödvändigtvis måste vara graviditetens fel så fort man mår lite konstigt.

Stress

Håller på att läsa historia på distans på komvux. Läste nämligen aldrig ämnet i gymnasiet och jag vill bli religionslärare och då måste man ha läst historia A för att komma in på utbildningen.
   Men jag vetifan hur jag ska hinna helt ärligt, det är för mycket! Först kom min studiebok alldeles försent, så redan där hamnade jag efter och nu har jag haft en liten lunginflammation och varit helt utmattad. Nu är jag frisk men halva tiden på kursen har gått och jag ligger långt efter. Jag har gjort alla närvarouppgifter men jag har typ tre inlämningsuppgifter jag måste lämna in nununununu. Hur ska jag klara det är? Det känns överväldigande, men jag vill inte misslyckas igen, jag måste klara det!

Big news

Ja nu har jag berättat för familj och vänner, så nu får ni också veta; Jag ska bli mamma igen, min pojkvän ska bli pappa och min dotter ska bli storasyster. Japp, jag är gravid.


Otåligt barn

Morsning korsning, fast jag gick upp för ganska länge sen så så mycket morgon är det inte för mig längre. Det svåra när barnet vaknar tidigt är hennes tålamod. Ett tag kan man dricka välling, ta det lugnt vid bolibompa, klä på sig och leka lite, men sen när man är klar med det så ska hon absolut ut och springer och hämtar skorna och står och bankar på dörren och grejer. Väldigt stressande när man först ska bege sig till dagis om en timme. Och nej, jag orkar inte gå ut till lekplatsen såhär tidigt, jag har fortfarande pyjamas, jag är inte lika snabb som hon är.


Jag och min busiga dotter i Frankrike (ja, jag hittade en bild i rätt format nu)

Update

Uppdatering på allt sen sist kommer här nu

 Pojkvän har jag visserligen haft ett ganska bra tag nu men jag har legat rätt så lågt med det av diverse anledningar, men nu är det slut med att ligga lågt!

 Sommaren är här och min Adaeze växer för fullt. Hon har dessutom lärt sig sin första ordkombination; "Nej tack". Är oerhört stolt över att det inte blev "dumma mamma" eller nåt sånt. Nu har hon även lärt sig att säga "mamma titta"

Resten av bilderna jag skulle lägga upp var visst i fel format (oops)

Men vi har iallafall vait i frankrike och lite sånt, jag och barnet alltså. Vi hälsade på min kära gudmor

Hej

Är tillbaks här igen nu så hejhej

RSS 2.0