...

Om någon vill ha adressen till min nya blogg så ge er mailadress så mailar jag den. Kommer dock inte ge adressen till någon som jag inte vet vem det är

Hejdå

Tänker starta en ny blogg, någon annanstans.  som inte en massa idioter har adressen till.
Tycker förövrigt inte det är ok att skriva saker som att man hoppas att jag blir våldtagen osv. Är rätt säker på att det inte är helt lagligt heller och era IP-adresser är fullt synliga när ni kommenterar så ni borde vara försiktigare med vad ni skriver till folk när ni sitter och känner er tuffa bakom skärmen. En dag tröttnar någon antagligen och anmäler er

Vänligen kommentera min blogg, inte mitt privatliv

Nu har jag raderat lite kommentarer då vissa mest verkar kommentera för att besvära mig och dessutom uttalar sig om saker som jag inte bloggat om och om folk ska läsa om mitt privatliv vill jag att de ska läsa om det för att jag väljer att dela med mig, inte för att det sitter obehagliga, anonyma personer bakom datorer som av någon anledning vet en massa om mitt liv och sitter och slänger ur sig det i sina kommentarer.
Har ni någon att säga om eller till min sambo så kan ni kontakta honom istället för att störa min blogg, han ändå en vuxen människa och jag kan inte svara för saker han sagt eller gjort och det här är MIN blogg, inte hans.

Tack

Anonymitet

Fegt det är att vara anonym när man ska sitta och uttala sig om andras privatliv. Varför? Respektlöst tycker jag.
Sen kan man ju undra hur någon som bor ända borta i Uppsala kan tro att han/hon har någon egentlig insikt i mitt liv

Kom jag ihåg att nämna att jag fick barn för en månad sen?

Vet inte varför jag ens försöker blogga, jag är ju sämst i världen på att uppdaters. Har fått barn nr 2 nu. han föddes den 29e decemner, precis som min farmor, fast hon föddes 102 år tidigare.

RSS 2.0