Happy birthday to you

Min karl fyllde år i torsdags, hade lite svårt med det där med present dock. Ville ge honom en vattenkokare men han tycker inte han behöver en och det känns som det blivit mer en tradition än få undantag att ge honom saker jag själv vill ha hos honom. Så nu kände jag alltså att jag var tvungen att hitta något som inte var för eget bruk och eftersom jag inte har så mycket pengar att ge som jag fick av honom när jag fyllde år (ja, han var fantasilös och gav mig kontanter) så var jag ju tvungen att ge något med större affektionsvärde.
Kom iallafall i sista sekund på att jag har en (mycket) god väninna med (stora) konstnärliga förmågor som målar tröjor på beställning. Hon hade som tur var tid så så blev det och resultaten blev på pricken likt och urtjusigt, jag visste att det var rätt val att ge henne fria händer gällande designen av tröjan.

Här är resultatet


Det är då målat på en vanlig HM tshirt som jag köpte, en lite melerande ljusblå, för han gillar ljusblått och han passar faktiskt ok i det, så det var ok fastän jag inte är så förtjust i just ljusblått annars (men tröjan var som sagt till honom och inte till mig)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0